“De grootste drijfveer voor mij persoonlijk om met PT te beginnen was de stok achter de deur. De weg naar de sportschool was toch te vrijwillig en als je weet dat je een afspraak met iemand hebt die speciaal op jou staat te wachten zeg je niet af. Daar boven op had ik met mijn lengte van ruim 2.05 meter behoefte aan een betere conditie en versterking van mijn rompspieren ter ondersteuning van mijn rug en het voorkomen van klachten daar aan.

Tevens was ik op zoek naar een stukje persoonlijke begeleiding en sporten op maat op momenten dat het mij uitkwam. Daniella is heel persoonlijk en ze luistert goed naar wat je klachten zijn en hoe je graag zou willen trainen. De begeleiding is spontaan, motiverend en vriendelijk maar ook dwingend op de momenten dat het nodig is.

De trainingen met Daniella hebben er toe geleid dat mijn conditie en spieropbouw aanzienlijk verbeterd zijn en dat als bonus daar boven op ik ook nog eens bijna 20 KG ben afgevallen. Kortom, ik kan Daniella aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar conditie verbetering en het voorkomen van lichamelijke klachten.”

Maurice Jansen

“Ik ben destijds bij Daniella Beune begonnen doordat ik als eerste fitter wilde worden.

Door mijn drukke baan schoot het structureel sporten er nog wel eens bij in. Die stok achter deur, dat je een afspraak hebt staan is een hele goede motivator voor mij. Dit resulteerde er dan in dat ik zeker een tot twee maal per week een training van een uur volbracht.

Daarnaast adviseerde mijn fysiotherapeut om functioneel trainingen te gaan doen om zo goed te kunnen blijven hockeyen. En de afwezigheid van blessures is hierdoor sterk verminderd.

Veder ben ik mij nu heel bewust van wat “core” inhoudt en hoe dit te gebruiken tijdens inspanning. Tijdens de trainingen met Daniella werd ik duidelijk op het aanhouden van de core gewezen.

Kortom, mijn conditie is echt verbeterd, ik heb een goede core en mijn blessures zijn ook verminderd.”

Lars Smidt

“Ik begon augustus 2013 met 110 kg (was 20 kg. al verloren) lichaamsgewicht. Mijn doel was om onder de 100 kg. aan de start te staan van de Arlberg giro en de ambitie om hem uit te fietsen. Later had ik ook als doel om deze cyclo met een gemiddelde van 20 km/u uit te rijden.

Uiteindelijk fietste ik in april 2014 binnen 2 uur de Ventoux op met een gewicht van 85 kg. De Alpe d’Huez fietse ik in 1 uur 20 en de Arlberg Giro met 25 km/u gemiddeld. Toen met inmiddels 82 kg aan lichaamsgewicht…..

Maar belangrijker… vanaf april 2014 ben ik volledig zelfstandig gaan trainen en had balans gevonden in mijn werk en leven. Verder heb ik goed leren eten en voor mij zelf leren zorgen op deze gebieden.

Nu 4 jaar later ben ik nog steeds op gewicht en heb ik Daniella, na een zwaar ongeval (2017), weer kort ingeschakeld om weer naar de basis belastbaarheid terug te komen. Het fietsen is enigszins en met groot  plezier uit de hand gelopen… Training in de sportschool puur functioneel.

Trainen met Daniella was en is anders dan met andere PT-ers, heb ik gemerkt. Waar andere PT-ers je wat gewichten en voedingsadviezen met supplementen aanraden (handel…), kon ik met Daniella samen optrekken om als mens gezonder te leven vanuit eigen kracht voor een blijvende verandering, wat je uiteindelijk zelf kunt. Ook met gewichten, maar functioneel en passend bij je leven… en ook met voedingsadviezen, maar dat vanuit normale gezonde voeding.”

Minze Tolsma

 

“In 2015 kwam het ter sprake, i.v.m. mijn stijfheid in de spieren, dat er door middel van pt meer bewegingsvrijheid te behalen is. Daarnaast heb ik motivatie nodig om dat ik sporten gewoon niet leuk vind. Geloof mij…..die motivatie krijg je wel!

De training ging goed want het ging zelfs zachtjesaan steeds beter. Er wordt goed uitgelegd hoe en waarom resultaat te behalen is.”

Ellen van Mourik – Dijkstra

 

“Al een aantal maanden was ik zelf aan het sporten maar ik merkte dat ik niet verder kwam qua conditie en krachtopbouw. Ook gewicht en omvang verliezen lukte niet echt. Op dat moment heb ik Daniella gevraagd.

Ik vind haar een hele fijne trainer omdat ze geen oordeel heeft over mij en mij goed weet te stimuleren om steeds een stapje verder te gaan. Dat doet ze met respect voor mij en op een voor mij passende manier. Ze luistert goed naar me en heeft door wanneer het echt niet meer gaat of wanneer ik gewoon een beetje lui ben en eigenlijk nog wat verder kan. Als dat laatste het geval is kan zij me toch zo motiveren om nog iets meer te doen. En als ik echt niet meer kan dan respecteert ze dat en gaat niet pushen.

Wat ik vooral heel fijn vind is dat er duidelijke vooruitgang in mijn mogelijkheden zit. Mijn conditie verbetert, mijn kracht wordt groter, mijn souplesse neemt toe. Samen met Daniella bespreek ik wat mijn doelen zijn en deze kunnen tussentijds ook aangepast en bijgesteld worden.

Nog een voordeel van trainen bij Daniella vind ik dat ze mijn hele lijf mee neemt in de oefeningen. Ze traint alles en ze gebruikt verschillende oefeningen waardoor het sporten leuk en verrassend blijft. Elke training is anders. En er wordt gelachen op zijn tijd en daarmee train ik ook veel spieren en kan ik ontspannen.

Tot slot heeft Daniella mij een hoop zelfinzichten gegeven in mijn leefgewoontes door de gesprekken die we tijdens de trainingen hebben. Haar kennis en ervaring gecombineerd met goed luisteren en doorvragen hebben mij erg geholpen om qua gezondheid een aantal flinke stappen te zetten. Zonder haar had ik dit niet of veel later pas gedaan.

Trainen met Daniella kan ik iedereen aanraden die serieus aan de slag wil met zijn / haar lichamelijke gezondheid. Hard werken met een scheut humor en de juiste motivatie leidt echt tot veranderingen.”

Cathalijne Visser

“Ik ben nu meer dan 5 jaar bij Daniella mijn personal trainer

Na mijn pensionering vond ik het belangrijk om juist dan in beweging te blijven en ook mijn conditie niet te verwaarlozen. Dat heb ik bij Daniella gevonden.

Iedere training wordt in overleg gedaan rekening houdend met mijn leeftijd.

Ik kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over de vriendelijkheid en natuurlijk haar kennis voor het geven van de training.”

Clasinus van Ommeren.