Deskundig

Door de opleidingen die ik gevolgd heb, ben ik deskundig op het gebied van de fysieke gezondheid van mensen en van wat daar bij komt kijken. Ik ben gecertificeerd in het geven van Personal “Medical” training en vitaliteitstherapie. Dit betekent dat ik over alle noodzakelijke kennis beschik om cliënten verantwoord en bewezen effectief te begeleiden.

Ik geef de best passende adviezen en ik coach op het gebied van voeding en bewegen. Ik doe geen aannames, maar kijk naar feiten. Geen mooie verhalen, maar keihard bewijs zodat we resultaat bereiken.

Veder werk ik nauw samen met fysiotherapeut Marc Zwezerijnen https://marczwezerijnenfysiotherapie.nl/. Wanneer we in de voor mij grijze gebieden komen, dan zal ik bij hem de nodige kennis opvragen of advies inwinnen. Eventueel zullen Marc en ik jou samen begeleiden.

Personal Coach

AIs Personal Coach weet ik precies waar de accenten komen te liggen, welke trainingsschema’s gehanteerd dienen te worden en welke trainingsfrequentie optimaal is. Zo kun je op een gezonde en effectieve manier trainen en je doel bereiken. Het heeft immers geen zin om te trainen zonder realistische doelen te hebben, of zonder gemotiveerd te zijn.

Als Personal Coach zal ik jouw potentiële kwaliteiten herkennen. Hierdoor kan ik een persoonlijk trainingsplan voor jou maken, zodat we het optimale uit jou kunnen halen. Het gevolg hiervan is, dat jij meer zelfrespect en een groter zelfbewustzijn krijgt.

Kortom, Personal Training is de meest effectieve manier van training.