Sport/beweeg locatie

In overleg kan de locatie van het bewegen programma worden bepaalt;

  1. aan huis
  2. training studio Geldermalsen
  3. Buiten/outdoor evt. met Hond als extra motivator

Ik beschik over een sfeervolle Personal Training Studio in Geldermalsen, waar gebruik gemaakt kan worden van professionele Techno Gym apparatuur. Een loopband en cardio fiets behoren tot de mogelijkheden, maar ook ‘Kinesis Personal’.

Dit laatste is een voor deze regio uniek apparaat dat de gebruiker met behoud van volledige bewegingsvrijheid de motorische basisvaardigheden laat trainen. Deze vaardigheden zijn evenwicht, kracht, flexibiliteit en het overwinnen van weerstand (kracht training).

Wil je misschien liever niet alleen trainen? Dan is er de mogelijkheid om samen met bv. je vriend(in) en/of partner gebruik maken van Personal Duo Training. Op deze manier zijn de kosten per persoon ook lager; ieder krijgt 10% korting per persoon.

Natuurlijk blijft training bij jou thuis ook een mogelijkheid, maar in de Personal Training studio heb je meer trainingsmogelijkheden. En in de rustgevende en vooral sfeervolle atmosfeer van de studio kun je je vaak beter concentreren dan thuis. De keuze is aan jou!

 Wat biedt de studio boven thuistraining?

  • Conditietest op een van de apparaten
  • Uitgebreidere intake (meting bloeddruk en lichaamssamenstelling)
  • Gebruik van Kinesis Personal, uniek in regio Geldermalsen
  • Mogelijkheid voor Personal Duo Training
  • Sfeervolle, rustgevende omgeving/geen afleiding