Werkwijze

Mijn werkwijze is heel persoonlijk, en echt op jou gericht. We beginnen met een oriënterend gesprek, gevolgd door een intake en een uitgebreide analyse. Zo bepalen we samen jouw specifieke situatie en motivatie, zodat we een op jouw persoonlijke doelstellingen gericht programma kunnen samenstellen.

Vervolgens ga je samen met mij, je eigen ‘Personal Coach’, aan het werk met je persoonlijke programma. Tijdens het uitvoeren hiervan word je door mij gecoacht. Mijn taak is om jou op een gezonde en doelmatige manier te laten bewegen.

Gedurende de uitvoering van de trainingssessies worden je vorderingen regelmatig geëvalueerd om zo tijdig aanpassingen te kunnen doen. Om het gewenste resultaat te kunnen bereiken, is vrijwel altijd tussentijdse bijstelling van het schema nodig. Daarnaast is aanpassing van leefpatroon ook een belangrijke factor!

Of het nu met voeding of vitale houding te maken heeft: alles komt neer op aanpassing van het leefstijlpatroon.

Blijvend resultaat

Vaak weet men wel wat er moet veranderen om gezond en energiek door het leven te gaan. Mensen beginnen enthousiast aan een dynamisch sportprogramma en gaan bijv. ‘snelle’ diëten volgen. Deze oplossingen werken echter vaak niet of maar kort (jo-jo effect). Dit ontmoedigt, en omdat er geen goede begeleiding is houden mensen hun nieuwe voornemens maar kort vol, zodat ze weer in hun oude gewoonten terug vallen.

Ik werk met jou naar een gezonde en normale eetwijze om zo als mens vitaal te leven vanuit eigen kracht voor een blijvende verandering, zodat je het uiteindelijk zelf kunt.

Vanwege mijn opleidingen hierin kan ik je op beide fronten goed begeleiden; ik streef naar blijvend resultaat. Bij mij ga je niet in het wilde weg rennen of joggen en tel je niet dagelijks de calorieën. Nee, samen met jou ga ik op zoek naar de eventuele achterliggende oorzaken om zo dat blijvende resultaat te kunnen behalen.

Omdat mijn vakgebied aan continue ontwikkeling onderhevig is, blijf ik up to date door het volgen van vervolgcursussen. Ik ben Medical Caoch en Vitaliteitstherapeut.